VOLGEND EVENEMENT

VOLGEND EVENEMENT

CHANGING CITY | 9 NOV 2019 | 13.00 – 18.00

Gentrificatie: De veranderende stad

Tijdens deze tentoonstelling georganiseerd door SeeYou@Art tonen 12 Nederlandse en buitenlandse kunstenaars hun visie op de verschuiving van leven en wonen in Amsterdam en in hun land van herkomst. De contradicties van gentrificatie worden door middel van digitale en analoge kunst een podium geboden. Er is kunst met vlakglas, digitale- en schilderkunst, sculpturen en foto’s. Oud tegenover nieuw. De participerende kunstenaars zijn: Elena Rosa Caballero, Erik van Vugt, Evelien de Bruijn, Fleur Spolidor, Jim Gijbels, Linda Hartman, Lisanne Hoogerwerf, Lola Romance, Maria de Azcarate, Philo Ouweleen, Renate Beatrice Munneke en Roberto Voorbij.

Workshop “Een eigen stadsplattegrond” maken
Tijdens de expositie is het mogelijk om je eigen stadsplattegrond van Amsterdam te maken. Onder leiding van kunstenaar Pablo Ponce ga je dit doen. Je werkt op papier met Chinese inkt, ecoline en potlood. De workshop is voor alle niveaus en Pablo begeleidt je in jouw creativiteit en leert je alles over deze mooie technieken. De workshop is op zaterdag 9 november van 14.00 tot 17.00 uur in Galerie Beeldend Gesproken. Kaarten à 35 euro p.p. voor de workshop zijn te verkrijgen door een mail te sturen aan: info@seeyouatart.nl.

The expositie kan bezocht worden op zaterdag 9 november 2019 tussen 13.00 and 18.00 en de toegang is gratis.

VORIGE EVENEMENTEN

VORIGE EVENEMENTEN

EVENT ‘IDENTITEIT’ – 14 SEPT 2018

Kunstenaars uit verschillende landen tonen hun visie op identiteit.

EVENT ‘REIS LANG DE KUNST’ – 8 JUN 2018

Hoe beïnvloed Nederland en het land van herkomst de kunstenaars?

EVENT ‘DADA’ – 10 NOV 2018

Kunst en maatschappij: we vroegen kunstenaars en de lokale bevolking wat belangrijke standaarden voor ze zijn in de hedendaagse maatschappij.

EVENT ‘HOREN’ – 23 OKT 2018

De kunstenaars deelden wat geluid voor ze betekent in hun werk.

EVENT ‘FEEL’ – 23 JUN 2018

Video door Frank van Doesburg.

Een tentoonstelling met visuele kunst, body painting, textiele kunst en kunstobjecten.

PARTNERS & SPONSORS

We vinden het belangrijk om verbinding maken met vergelijkbare anderen om elkaar te versterken en staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen.