VOLGEND EVENEMENT

VOLGEND EVENEMENT

1. IDENTITY | 14 sept 2019 | 13.00 – 18.00

2. CHANGING CITY | 9 nov 2019 | 13.00 – 18.00

Identiteit: de kleurrijke stad

Wie ben ik en wie wil ik zijn? Dit is de vraag die centraal staat in ‘De kleurrijke stad’ op zaterdag 14 september in de Passage van De Hallen in Amsterdam. Tijdens deze tentoonstelling georganiseerd door SeeYou@Art, tonen kunstenaars uit verschillende landen hun visie op het thema identiteit. Kom gezellig kijken, ga in gesprek met de kunstenaars, ontmoet andere buurtbewoners of doe mee met één van de activiteiten. Deelnemers zijn Annemie Gers, Bibi Altink, Caroline Prast, Julia Filament, Lana van Lanigh, Miki Fuseya, Raoul Lasina, Saskia Arty en Susan Steenhuis.

Mixed media workshop
Ontdek je eigen creativiteit in de mixed media workshop van Mademoiselle Chocolat. Aan de de hand van werken van Frida Kahlo & Picasso leer je hoe je het thema identiteit kunt verbeelden in je eigen kunstwerk. De workshop bestaat uit twee dagdelen en is geschikt voor alle niveaus en leeftijden. Tickets a € 35 zijn te koop via info@seeyouatart.nl.

11 september | 19.00 tot 20.30 uur
14 september | 14.00 tot 16.00 uur.
Locatie: De Hallen Amsterdam, Hannie Dankbaarpassage, Amsterdam Oud West

Portretten van buurtbewoners door Ron Zwagemaker
Ook zal er tijdens de expositie een uniek project te zien zijn van fotograaf Ron Zwagemaker. Hij portretteert buurtbewoners van diverse achtergronden uit het bruisende stadsdeel Oud West. Wil je kans maken op een portret, geprint op een aluminium plaat van 40 x 70 cm voor 20 euro per persoon? Geef je dan op via info@seeyouatart.nl voor 1 september.

De tentoonstelling de Kleurrijke stad is te bezoeken op zaterdag 14 september 2019 van 13.00 tot 18.00 uur en de toegang is gratis. 

VORIGE EVENEMENTEN

VORIGE EVENEMENTEN

EVENT ‘DADA’ – 10 NOV 2018

Kunst en samenleving: voor de expositie zijn Kunstenaars en buurtbewoners gevraagd om voor hen belangrijke standaarden t.o.z. van de huidige maatschappij ten gehore te brengen.

EVENT ‘HOREN’ – 23 OKT 2018

Het thema ‘horen’ geeft hen de mogelijkheid om met het publiek te delen wat zij ervaren tijdens het maken van hun werk. De kunstenaars vertellen welk geluid zij aan hun werk zouden geven. Dit kan vanuit een herinnering, gevoel of een gesprek voortkomen.

EVENT ‘FEEL’ – 23 JUN 2018

Video door Frank van Doesburg.

Een expositie van beeldende kunst, bodypainting, textielkunst en kunstobjecten. Uiteenlopende kunstuitingen die zijn te zien, ervaren en aan te raken.


PARTNERS & SPONSORS

We vinden het belangrijk om verbinding maken met vergelijkbare anderen om elkaar te versterken en staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen.