ABOUT

ABOUT

Seeyou@art brengt kunstenaars, publiek en de buurt samen.
We bieden kunstenaars een inspirerend podium om hun kunst te tonen aan een breed publiek en nieuwe ervaringen en contacten op te doen zodat zich artistiek en persoonlijk kunnen ontwikkelen.
De interactie met het publiek wordt vormgegeven middels; workshops en performances door de kunstenaars.

Ook biedt Seeyou@art ervarings- en stageplaatsen aan voor mensen met kwaliteiten in communicatie en marketing, inrichten van exposities, fondsenwerving, begeleiden van exposanten, catering en andere ondersteunende taken.

BESTUUR

Cathelijne Mulders: Oprichter en voorzitter Seeyou@art
Ik ben toegepast psycholoog en organisator van kunst- en sociale evenementen in Amsterdam. Door mijn grote passie voor kunst en cultuur en de ontwikkeling van mensen heb ik Seeyou@art opgericht. Ik houd me voor de stichting bezig met marketing en het aangaan van samenwerkingen met kunstenaars en externe organisaties. Met mijn enthousiasme, sociaal bewustzijn en gedrevenheid, weet ik mensen te inspireren en te stimuleren om hun kwaliteiten in te zetten en hun talenten te ontwikkelen. Organisatorisch zie ik snel mogelijkheden voor nieuwe samenwerkingen tussen mensen en organisaties. Deze onverwachte dwarsverbanden weet ik goed te onderhouden om zo tot duurzame resultaten te komen.

Johan Valster: Penningmeester / directeur van de Hallen Amsterdam
De Hallen In Amsterdam os een stichting die verantwoordelijk is voor exploitatie van het complex met een sterk gedreven sociale doelstelling. De Hallen wil een belangrijke buurtfunctie hebben en een plek zijn voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De doelstelling van stichting Seeyou@art, het samenbrengen van kunstenaars, publiek en de buurt sluit mooi aan bij de doelstelling van de Hallen. Ook sta ik achter de zienswijze van Seeyou@art, dat iedereen kwaliteiten en talenten heeft die (door)ontwikkelt kunnen worden. Om die reden ben ik bestuurslid van stichting Seeyou@art geworden. Mijn taak is om de zakelijke kant te behartigen en te bewaken, om mensen te verbinden en een klankbord te zijn voor de andere bestuurders. Mijn persoonlijke missie is dat ik tegen de ‘IK’ cultuur ben en de ‘WIJ’ cultuur wil ondersteunen en promoten. Samen kom je tot mooie verrassende ideeën en oplossingen en dat geeft mooie verbindingen.

Jet Hessels: secretaris
Mijn doel is artistieke- en persoonlijke ontwikkeling en de verbinding creëren met elkaar door middel van kunst. Ik heb mijn diploma Bachelor of Fine Art and design in Education behaald aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten. Ik neem actief deel aan het kunsteducatie programma Mocca en geef kunstworkshops aan diverse Amsterdamse kunstinstellingen waaronder MK 24 en internationale vrouwengroepen in Amsterdam Oost. Bij Seeyou@art bewaak ik de doelstellingen betreffende de artistieke ontwikkeling van de kunstenaars.

TEAM

Maud Oonk: Expositie ontwerp en inrichting
In 2015 ben ik tijdens het MFA het kunstenaarsinitiatief ‘the orchid and the wasp’ gestart. Het is een platform voor verschillende makers om van elkaars werkmethodes te leren en een werk niet als ‘af’ te zien maar als een activerend middel. In 2017 heb ik de post-master Curatorial Studies afgerond en focus me nu volledig op het tentoonstellen van jonge makers en verschillende mensen bij elkaar brengen om elkaar vooral te inspireren. Voor Seeyou@art bedenk en ontwikkel ik het expositieontwerp en houd me bezig met de inrichting van de kunstwerken.

Sascha Koekoek: Organisatie
Sinds juni 2018 ben ik betrokken bij see you @art, begonnen als koffie en thee schenkende vrijwilliger en inmiddels verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de exposities. Ik doe dit met onwijs veel plezier. Binnen de organisatie is er veel ruimte voor ontwikkeling en ben ik onderdeel van een gevarieerd team waarbij iedereen zijn eigen unieke talent kan inzetten. Elke keer is het weer een uitdaging om met z’n allen een mooi programma neer te zetten en wanneer alles dan samen komt en op rolletjes loopt ben ik het gelukkigste mens op aarde. In mijn vrije tijd heb ik regelmatig zelf de kwast of pollepel in handen om m’n creativiteit los te laten op doek of in de pan. Ik ben ook werkzaam in de luchtvaartsector.

Maartje Kramer: sociale media en tentoonstellingsassistent
Begin 2019 kwam ik via instagram in contact met Seeyou@art. Nu tik ik stukjes voor de social media en de tentoonstellingsteksten, daarnaast assisteer ik Maud bij het ontwerpen en opzetten van de tentoonstelling. Het leukste aan Seeyou@art vind ik dat je zo een diversiteit aan kunstenaars leert kennen! Dit inspireert mij om mooie teksten te schrijven die eer doen aan de kunstenaars en hun werken.

PARTNERS & SPONSORS

We vinden het belangrijk om verbinding maken met vergelijkbare anderen om elkaar te versterken en staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen.