DUURZAAMHEID EN LOKALE MARKTEN

Duurzaamheid is dichterbij dan je denkt!


SeeYou@Art presenteert:

Van zaterdag 22 – 28 augustus 2020 een expositie in De Hallen Amsterdam over “duurzaamheid en lokale markten”.

De afgelopen tijd is ons nog duidelijker geworden hoe kwetsbaar onze wereld kan zijn. Willen we een mooie toekomst voor onze volgende generatie dan zullen we moeten kijken hoe we duurzamer kunnen leven.

Op 22 augustus opent in De Hallen de nieuwe SeeYou@Art tentoonstelling “Duurzaamheid en lokale markten” waarin 7 kunstenaars Lies de Rooij , Hanna Kaprosh, Ozlem Tas, Laurence Rivest, Femke Janssen, Inge Prins van Wijngaarden en Johanna von Olderhausen  hun visie geven over dit thema.

De kunstenaars werken met gerecyclede materialen, uitgeputte materialen die ze nieuw leven inblazen of natuurlijke elementen verwerkt in hun kunstwerken. Maar ook kunstenaars die de stad Amsterdam een nieuw gezicht geven met een andere kijk op voorwerpen en plekken. In een duurzame wereld zijn mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht. Duurzaamheid gaat dus niet alleen over het milieu, maar ook over een gezonde samenleving met voldoende werkgelegenheid, over goed werkende sociale netwerken en over het stimuleren van lokale initiatieven.

Duurzaamheid is soms dichterbij dan je denkt. SeeYou@Art verbindt lokale kunstenaars en ondernemers met mensen uit de buurt. De expo leidt bezoekers door Amsterdam West, naar lokale ondernemingen die ieder een speciale eenmalige actie hebben in de periode tussen 22 augustus en 22 september 2020.

Deelnemende lokale ondernemers

The Maker Store, Coffee Company, Concept Store Gekaapt, Bar spek, Bluebirds

Rondleiding door kunstenaars

Op 22 augustus zullen de kunstenaars een gratis rondleiding geven door deze bijzondere tentoonstelling. ieder half uur start er een tour voor 2 personen per keer. De eerste begint om 13.30 en de laatste start om 17,30 uur. Geef je op voor de rondleiding via info@seeyouatart.nl met vermelding van het gewenste tijdstip en de je naam.

Een tentoonstelling bij lokale ondernemers in West

Je kan de kunstwerken van 7 kunstenaars zien bij DOPPIO, BAR SPEK, THE MAKERSTORE, LOCAL HERO, COFFEE COMPANY, CONCEPTSTORE GEKAAPT en BLUEBIRDS YOGA. Doe de tour en profiteer van leuke DEALS bij deze ondernemers!

Fotografieworkshop door Bibi Joan

Wil je in een middag leren hoe je betere foto’s maakt met de camera die je altijd bij je hebt? Tegenwoordig leggen we onze belangrijkste momenten vast met een smartphone. Foto’s van je kinderen, je geliefde, je vrienden en je familie. Maar hoe maak je nou een goede foto met je smartphone? ⠀

Fotografe Bibi-Joan neemt je in deze workshop mee door de buurt en laat je zien via opdrachtjes hoe je mooie foto’s kunt maken op locatie met je mobiel. We oefenen o.a. met licht, compositie, camerastanden en positioneren van je model. Ook krijg je tips over bewerking en apps die je hiervoor kunt gebruiken.⠀
Je haalt het meeste uit deze workshop als je smartphone niet meer dan 3 jaar oud is. ⠀
De workshop is op zaterdag 23 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur. Verzamelplaats is De Hallen Amsterdam. ⠀

Deelnamekosten zijn 25 euro per persoon. Wil je meedoen? Stuur ons een dm of benader Bibi zelf @bibijoan_ ⠀

Als je er niet live bij kunt zijn in De Hallen op 22 augustus tijdens de opening van de expositie Duurzaamheid en lokale markten.  Check dan onze Instagram pagina tijdens het event!

Header design by Laurence Rivest

Artwork by Inge Prins van Wijngaarden en Laurence Rivest