INSPIREERT!

Kunstwerk door Fleur Spolidor – Home

Kun je ook wel wat inspiratie gebruiken in deze roerige tijd? We laten je niet in de steek. Bij SeeYou@Art willen we onze kunstactiviteiten graag blijven voortzetten. Normaal kan je onze exposities bekijken in de Hallen in Oud West. Speciaal voor jou tonen we de komende tijd inspirerende video’s van het SeeYou@Art team en kunstenaars. Je krijgt een uniek inkijkje in hun leven en werk en wat hen inspireert.

Cathelijne Mulders – Initiator

Cathelijne is in 2017 met het SeeYou@Art festival gestart in De Hallen in Oud West en in 2018 is Stichting SeeYou@Art opgericht. De stichting biedt getalenteerde kunstenaars een podium om hun kunst te tonen en zet zich in voor kwaliteit en artistieke ontwikkeling. Daarnaast kunnen bewoners zich organisatorisch ontplooien. 

Jim Gijbels – Artist & Teammember

Jim is vanaf zijn jeugd gefascineerd door alles dat wielen heeft. Hij schilder sinds zijn vroege jeugd iedere dag. De olieverf schilderijen die hij maakt tonen voornamelijk oude stadsgezichten en voertuigen uit eerdere tijden een inspirerend tijdsbeeld voor hem. 

Lisanne Hoogerwerf – Artist

Lisanne is een veelzijdig kunstenaar. Achter haar foto’s zit een enorme voorbereidingstijd. Want de settings op haar foto’s zijn vaak afkomstig van herinneringen die zij heeft of uit haar fantastie. De objecten op de foto’s zijn door haar zelf opgebouwd met o.a kleine stokjes en ook de achtergrond schildert ze zelf met spuitverf en soms komt er aarde of stenen aan te pas. de afbeeldingen hebben iets postapocalyptisch door het verval en grillige omgeving.

Evelien de Bruijn – Artist

Evelien omschrijft haar werk als een representatie van het menselijk leven. De kwetsbaarheid van vlakglas is als de kwetsbaarheid van de mens. Door het gebruik van kleur en reflectie worden je zintuigen geprikkeld. Evelien hoopt zo de verhalen, emoties en worstelingen in beeld te brengen. Naast werken met vlakglas maakt Evelien momenteel ook een serie portretten op papier.

Nynke Brandsma – Photographer

Nynke is een Amsterdamse fotografe zij wordt gedreven door haar eigen fascinatie en nieuwsgierigheid. Dat leidt vaak tot hele authentieke beelden waarin ze goed te sfeer weet vast te leggen. Ze fotografeert veel portretten en daarin is de energie tussen haar en het model altijd zichtbaar.