EVENTS

DUURZAAMHEID EN LOKALE MARKTEN | 22- 28 AUGUSTUS 2020 | 13.00 – 18.00
Flyer design by : Laurence Rivest, artwork: Inge Prins van Wijngaarden


SeeYou@Art presenteert:

Van zaterdag 22 – 28 augustus 2020 een expositie in De Hallen Amsterdam over “Duurzaamheid en lokale markten“.

De afgelopen tijd is ons nog duidelijker geworden hoe kwetsbaar onze wereld kan zijn. Willen we een mooie toekomst voor onze volgende generatie dan zullen we moeten kijken hoe we duurzamer kunnen leven.

Op 22 augustus opent in De Hallen de nieuwe SeeYou@Art tentoonstelling “Duurzaamheid en lokale markten” waarin 7 kunstenaars Lies de Rooij , Hanna Kaprosh, Ozlem Tas, Laurence Rivest, Femke Janssen, Inge Prins van Wijngaarden en Johanna von Olderhausen  hun visie geven over dit thema.

De kunstenaars werken met gerecyclede materialen, uitgeputte materialen die ze nieuw leven inblazen of natuurlijke elementen verwerkt in hun kunstwerken. Maar ook kunstenaars die de stad Amsterdam een nieuw gezicht geven met een andere kijk op voorwerpen en plekken. In een duurzame wereld zijn mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht. Duurzaamheid gaat dus niet alleen over het milieu, maar ook over een gezonde samenleving met voldoende werkgelegenheid, over goed werkende sociale netwerken en over het stimuleren van lokale initiatieven.

Duurzaamheid is soms dichterbij dan je denkt. SeeYou@Art verbindt lokale kunstenaars en ondernemers met mensen uit de buurt. De expo leidt bezoekers door Amsterdam West, naar lokale ondernemingen die ieder een speciale eenmalige actie hebben in de periode tussen 22 augustus en 22 september 2020.

Deelnemende lokale ondernemers

The Maker Store, Coffee Company, Concept Store Gekaapt, Bar spek, Bluebirds

Fotografieworkshop door Bibi Joan

Beeldmaakster Bibi Joan neemt je mee in het bruisende Oud West en leert je de fijne kneepjes van het fotograferen. In tweetallen werk je aan een aantal leuke opdrachten. De resultaten worden onderling uitgewisseld en besproken en de mooiste foto van iedere deelnemer wordt ter plekke uitgeprint. Je kunt meedoen met je telefoon of een camera. De workshop is op zondag 23 augustus van 14.00 tot 16.00 uur. verzamelplaats is De Hallen Amsterdam. Kosten voor de workshop zijn 25 euro per persoon. Opgeven voor de workshop kan door te mailen naar info@seeyouatart.nl

Rondleiding door kunstenaars

Op 22 augustus zullen de kunstenaars een gratis rondleiding geven door deze bijzondere tentoonstelling. ieder half uur start er een tour voor 2 personen per keer. De eerste begint om 13.30 en de laatste start om 17,30 uur. Geef je op voor de rondleiding via info@seeyouatart.nl met vermelding van het gewenste tijdstip en de je naam.

DUURZAAMHEID EN  LOKALE MARKTEN

22-28 AUGUSTUS 2020 | 13.00 – 18.00

FANTASIE | 17 – 23 OKTOBER 2020

13.00 – 18.00

VORIG EVENEMENT

CHANGING CITY | 9 NOV 2019 | 13.00 – 18.00

12 Nederlandse en buitenlandse kunstenaars toonden hun visie op leven en werken in Amsterdam en in hun land van herkomst. De contradicties van gentrificatie werden door middel van digitale en analoge kunst een podium geboden. Er was kunst met vlakglas, digitale- en schilderkunst, sculpturen en foto’s.

IDENTITY | 14 sept 2019 | 13.00 – 18.00

Kunstenaars uit verschillende landen tonen hun visie op identiteit.

EVENT ‘EEN REIS LANGS KUNST’ – 8 JUN 2019

Hoe beïnvloed Nederland en het land van herkomst de kunstenaars?

EVENT ‘DADA’ – 10 NOV 2018

Kunst en maatschappij: we vroegen kunstenaars en de lokale bevolking wat belangrijke standaarden voor ze zijn in de hedendaagse maatschappij.

EVENT ‘HOREN’ – 23 OKT 2018

De kunstenaars deelden wat geluid voor ze betekent in hun werk.

EVENT ‘FEEL’ – 23 JUN 2018

Video door Frank van Doesburg.

Een tentoonstelling met visuele kunst, body painting, textiele kunst en kunstobjecten.

PARTNERS & SPONSORS

We vinden het belangrijk om verbinding maken met vergelijkbare anderen om elkaar te versterken en staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen.