EVENTS

PERSOONLIJKE IDENTITEIT | 13 – 20 JUNI 2020 | 13.00 – 18.00
Flyer design by : Laurence Rivest, artwork: Evelien de Bruijn


SeeYou@Art presenteert een (digitale) kunsttentoonstelling over: “Persoonlijke Identiteit”

Wie ben ik? Wat maakt mij? Hoe definieer ik mijzelf?

Dit zijn vragen die wij ons normaal niet vaak stellen, maar tijdens een pandemie toch vaker boven komen drijven. Ben ik echt een goede werknemer als ik niet op kantoor zit? Of ben ik een goede vriend of buur als ik niet op bezoek kan gaan?
Het Coronavirus zet een hoop vraagtekens bij je “persoonlijke identiteit” We puzzelen nu allemaal met het nieuwe normaal. Hoe pas jij in de situatie en hoe pas jij je aan?

In deze expositie delen 8 kunstenaars; Evelien de Bruijn, Liselore van der Heijden, Khairzul Ghani, Jeroen van Veen, Nynke Brandsma, Victoria Soto Madrid, Pam Wessels en Sarah Dona Manev hun ideeën over persoonlijke identiteit en horen we graag wat het Corona crisis met jou doet.

Kunst is volgens ons een heel inspirerend middel voor steun en samenkomst en kan nieuwe perspectieven bieden om met elkaar en deze nieuwe realiteit om te gaan.

Daarom nodigen we

Twintig doodgewone Amsterdammers uit om exclusief en in persoon kunst te ervaren in de Hallen Amsterdam.

Hoe werkt het?

Op zaterdag 13 juni is de opening van de expositie alleen op uitnodiging te bezoeken. 10 genodigden mogen elk een gast meenemen. Je wordt ontvangen door een van de kunstenaars met een lekker hapje en drankje. Vervolgens krijg je een super-de-luxe rondleiding door de expositie. Zo kun je weer een lekker ongegeneerd fysiek kunst ervaren en op veilige afstand in gesprek gaan met de aanwezige kunstenaars.

Je kan je opgeven via: Seeyouatart@gmail.com

Blijf je liever thuis? Dan kan je de expositie zien op Salto TV en livestream via op onze website en social media platformen. Door middel van 3D techniek kun je zelfs een virtuele wandeling door de expositie maken. Klik hier!

KLIMAAT EN DUURZAAMHEID

22-28 AUGUSTUS 2020 | 13.00 – 18.00

FANTASIE | 17 OKTOBER 2020

13.00 – 18.00

VORIG EVENEMENT

CHANGING CITY | 9 NOV 2019 | 13.00 – 18.00

12 Nederlandse en buitenlandse kunstenaars toonden hun visie op leven en werken in Amsterdam en in hun land van herkomst. De contradicties van gentrificatie werden door middel van digitale en analoge kunst een podium geboden. Er was kunst met vlakglas, digitale- en schilderkunst, sculpturen en foto’s.

IDENTITY | 14 sept 2019 | 13.00 – 18.00

Kunstenaars uit verschillende landen tonen hun visie op identiteit.

EVENT ‘EEN REIS LANGS KUNST’ – 8 JUN 2019

Hoe beïnvloed Nederland en het land van herkomst de kunstenaars?

EVENT ‘DADA’ – 10 NOV 2018

Kunst en maatschappij: we vroegen kunstenaars en de lokale bevolking wat belangrijke standaarden voor ze zijn in de hedendaagse maatschappij.

EVENT ‘HOREN’ – 23 OKT 2018

De kunstenaars deelden wat geluid voor ze betekent in hun werk.

EVENT ‘FEEL’ – 23 JUN 2018

Video door Frank van Doesburg.

Een tentoonstelling met visuele kunst, body painting, textiele kunst en kunstobjecten.

PARTNERS & SPONSORS

We vinden het belangrijk om verbinding maken met vergelijkbare anderen om elkaar te versterken en staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen.